Viziune

Menirea ta pe acest pământ este să devii (după cum spunea Jim Rohn) CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA!

Menirea mea e să te ghidez într-acolo.

Rolul meu e clar, de LIFE COACH (antrenor pentru viaţă), astfel încât, (la fel ca şi un antrenor sportiv sport), eu să:

Te pregătesc fizic şi moral

Te motivez, te susţin, te încurajez

Îţi ofer cele mai bune metode şi tehnici posibile

Îţi ofer informaţii extrem de utile (de ultimă oră), din domeniul psihologiei aplicate, într-un limbaj accesibil oricui

Să te ajut să accesezi acea comoară de (auto)cunoaştere interioară, la care până acum nu ai avut acces (şi n-ai ştiut că ea există)!

Aş fi preferat (pur teoretic vorbind) să intri în secţiunea „cărţi” şi să ceri lucrările disponibile. Să le citeşti, şi să le pui în practică. Însă cărţile au rolul lor, să te informeze şi să îţi deschidă perspectivele. Să îţi arate că SE POATE TRĂI şi mai bine, mai mult, mai plăcut, mai potrivit, mai sănătos. Însă pentru A ACŢIONA, pentru a TRANSFORMA ceva în VIAŢA TA în mod pozitiv e nevoie de un GHID, de o persoană, care să spargă gheaţa. La fel ca şi la sport, putem vedea competiţiile la TV, putem învăţa despre oricare sport o mulţime de lucruri, însă pentru a PRACTICA acel sport, vom avea nevoie de un ANTRENOR şi de câteva modele. Iar dacă dorim şi un loc fruntaş, e nevoie de DORINŢĂ, VOINŢĂ şi mai ales GHIDARE!

În spatele fiecărui sportiv de succes există întotdeauna un antrenor şi măcar un model de urmat! Ai văzut sportiv care să devină campion după lectura unor cărţi de specialitate? Nici măcar la şah…

În mod similar, şi în spatele managerilor de succes există un BUSINESS-COACH (antrenor pentru afaceri), o echipă, un efort comun, şi multă ambiţie.

Iar pentru a fi FERICIŢI, ÎMPLINIŢI, MULŢUMIŢI de viaţa personală, în special azi, când competiţia este tot mai mare, putem ALEGE să apelăm la un LIFE COACH.

Sau putem decide să concurăm singuri, să învăţăm după ureche, şi să ne bazăm pe sprijinul gratuit al unor „prieteni binevoitori” (oare de ce am folosit ghilimele?).

Şansele diferă mult, şi cei care ştiu să folosească inclusiv EXPERIENŢA ALTORA pentru a-şi atinge scopurile, găsesc drumul mai uşor, mai repede, şi deschis pentru ei.

Pentru a te transforma în ceea ce îţi doreşti să devii, va trebui să renunţi mai întâi la cel ce eşti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s