Despre mine

Mois Daniel

Mois Daniel

Fiecare om este ca un diamant, care în interior străluceşte, dar are exteriorul acoperit cu un strat de cărbune. Tot ce am eu de făcut este să curăţ stratul de cărbune exterior, şi să scot la lumină miezul interior, diamantul strălucitor. Care îi aparţine în totalitate! Rolul meu e doar să curăţ depunerile exterioare, să-l ajut pe fiecare să-şi scoată la lumină strălucirea interioară, adică ADEVĂRATUL POTENŢIAL, ţinut adesea ascuns.

Îţi este teamă de strălucirea ta? Va atrage cumva invidie? Sau lumina te va speria? Cei ce se tem de lumină, fie ea şi propria lor lumină interioară, să rămână mai departe în întuneric! E decizia lor! Eu şlefuiesc doar diamantele care îşi doresc cu adevărat să se schimbe, să se cureţe, să strălucească!

Viziunea mea e a viitorului. A autocunoaşterii, a dezvoltării creativităţii! A perfecţionării continue! E natural să vrei mai mult, mai bine, mai repede şi mai eficient! În fiecare zi poţi învăţa ceva nou, poţi cunoaşte persoane noi, poţi inventa lucruri noi, te poţi autodescoperi şi reinventa din nou! Poţi deveni mai bun, mai creativ, mai eficient, mai fericit. Sau, la alegere, poţi să aştepţi să se întâmple un miracol, sau să-ţi cadă bani din cer, sau să câştigi la Bingo. Norocul şi succesul vor veni când vor dori, sau când le vei ieşi TU în cale, deoarece VREI cu adevărat să fii ACOLO! Decizia îţi aparţine în totalitate. Mergi singur în continuare, împotriva tuturor, sau înveţi să creşti  alături de mine?

Deviza mea e un citat al lui Octavian Paler: Viaţa îţi poate fi schimbată în câteva ore de către oameni care nici nu te cunosc!

Dacă rezonezi acum şi tu cu ideile de mai sus, sună-mă chiar acum sau dă-mi un e-mail!

Alte detalii pe

www.invingestresul.com 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s