Carti

Eu citesc enorm de mult, şi o bună parte din pregătirea mea este bazată pe lucrări de specialitate din domeniul psihologiei, coachingului, atingerii performanţei şi succesului. Cunosc însă datele statistice care arată clar că peste 85% din cititorii români se opresc înainte de a încheia primul capitol al unei cărţi! Televizorul, familia, serviciul, lipsa de energie, şi multe alte motive ne distrag adesea atenţia de la lucrurile ESENŢIALE. Astfel că persoane care au petrecut 15-20 de ani din viaţă prin şcoli, învăţând cantităţi enorme de informaţii, majoritatea fără o finalitate practică, acum au blocaje majore şi reţineri serioase, fiind rareori capabili să citească măcar un articol întreg. (Ai ajuns aici cu lectura? Felicitări! Doar 7% din cei care ajung aici reuşesc să se concentreze asupra a ceea ce citesc).

Ca soluţie PRACTICĂ la această situaţie am decis să scriu cărţi scurte, cât mai scurte, care se pot citi în mai puţin de o singură oră, şi să folosesc un limbaj cât mai accesibil, evitând termenii de specialitate. Mai mult, ofer aceste cărţi GRATUIT, în format .pdf sau Word. Tot ce aveţi de făcut este să le CEREŢI!

Fiecare din aceste cărţi conţine o sinteza a peste 20 de lucrări de specialitate, din domenii ca psihologia, NLP, psihosomatica, arta succesului, arta fericirii, tehnici şi metode de psihologie aplicată.

Titluri disponibile:

HIPNOZA – ADEVARURI SI MITURI

GÂNDIREA POZITIVĂ – ghid cu metode practice pentru formarea unei gândiri corecte

MIC GHID DE AUTOVINDECARE

FERICIRE LA PACHET

Pentru a primi oricare din aceste cărţi, trimiteţi un simplu email la adresa vreausagandescpozitiv@gmail.com şi scrieţi-mi care sunt lucrarile solicitate. Le veţi primi prin email în 1-2 zile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s