Coaching – consiliere

Poţi acum şi tu să înveţi:

Să gândeşti pozitiv

Să învingi stresul

Să te relaxezi uşor şi rapid

Să devii creativ şi eficient

Să fii plin de energie

Să îţi măreşti veniturile, muncind mai puţin

Şi toate astea printr-o singură metodă: Să valorifici TU eficient capacităţile LATENTE ale propriei TALE minţi!

De fapt, noi folosim doar între 3 şi 10% din POTENŢIALUL NOSTRU! Ce risipă extraordinară!

Dar aşa am fost EDUCAŢI (mai bine zis dresaţi de către sistem!). Există diverse interese ca noi să rămânem la un nivel inferior, cu o educaţie formală, şi să ne vindem cât mai ieftin forţa de muncă şi sănătatea!

Tot ce avem de făcut este să ne instruim, să reuşim să descoperim O SOLUŢIE PRACTICĂ pentru a ne valorifica la maximum FORŢELE INTERIOARE de care deja dispunem!

Acum sunt disponibile toate informaţiile valoroase de care avem nevoie, există TEHNICI verificate, şi o mulţime de METODE PRACTICE eficiente prin care putem învinge stresul, ne putem mări capacitatea de autocontrol, obţinem relaxarea şi pacea sufletească.

Trăim într-o lume agitată, unde goana după profit a companiilor multinaţionale e evidentă. Iar ritmul acesta de viaţă duce uşor la epuizare, lipsa de energie, somn insuficient sau prea puţin odihnitor, şi la deteriorarea treptată a sănătăţii noastre. Iar sistemul medical e depăşit de evenimente, şi prea puţin interesat să găsească remedii. A ajuns proverbială zicala: Un medicament care vindecă nu este rentabil! Aşa că se comercializează în special substanţe care creează dependenţă pentru pacient! Adevărate droguri legale!

Soluţiile sunt însă în INTERIORUL FIECARUIA. În autocontrolul gândurilor, eliminarea celor necorespunzătoare, şi GENERAREA celor pozitive. Da, putem CREA gânduri, şi ne putem CONTROLA stările de bine, de mulţumire, de plăcere, de sănătate!

Mulţi cunosc faptul că o gândire pozitivă este benefică, însă extrem de puţini au la dispoziţie METODELE PRACTICE prin care să o şi obţină!

Rolul meu, ca LIFE COACH – antrenor pentru viaţă, consilier, trainer motivaţional, este să împărtăşesc aceste cunoştinţe cu cei care AU DECIS că doresc MAI MULT de la viaţă, că vor să fie mai energici, mai sănătoşi, mai performanţi în muncă, mai fericiţi. Să aduc aceste metode şi tehnici extraordinare la un nivel care să le facă UŞOR DE ÎNŢELES şi UŞOR DE APLICAT. Astfel încât fiecare persoană care IA O DECIZIE în acest sens, devine COECHIPIERUL MEU în procesul de pregătire. Vom lucra împreună, cot la cot, pentru îndeplinirea scopurilor tale! Indiferent cât de măreţe sunt acestea, sau cât durează atingerea lor!

Dacă ai decis că viaţa ta se poate ÎMBUNĂTĂŢI, şi VREI CU ADEVĂRAT să faci un pas important INAINTE, mă poţi contacta oricând la telefonul 0745-866.222 sau prin e-mail: danimois@yahoo.com

Detalii poti gasi si pe site-ul meu:

www.invingestresul.com 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s